annelie oval

 

Vad är utbildning? Är det endast det du lär dej på skolbänken? Nej, det är så mycket mer än så.

Men då brukar det kallas livserfarenhet. Och just livserfarenhet och en bra utbildning som man känner för i själ och hjärta bör vara en perfekt kombination när jag nu skulle ta en ny väg i livet.

På våren 1999 åkte jag och min väninna på hälsomässa i Huskvarna. Det var första dagen på mitt nya liv. Det skulle starta en utbildning i högteknologisk akupunktur.

Jag valde att ta den möjligheten. Vilket jag aldrig någonsin ångrat. '

Jag hade i många år haft mycket huvudvärk och migrän. Värk i kroppen och trötthet. Det resulterade i ett beroende av Treo som förföljde mej i många år. Jag är så oerhört tacksam för att jag haft dom bekymmer jag hade. För tänk vad det många gånger har hjälpt mej att lättare kunna behandla och förstå hur det är at inte må bra. Med akupunkturen och örtmedicinerna så har jag läkt mej själv. Det är den största och viktigaste resan jag gjort.

Utbildningen gick under ett år. I oktober 2000 var jag färdig i Högteknologisk akupunktur. Hade vid detta laget tagit tjänstledigt från mitt ordinarie jobb, så jag hade min verksamhet igång på heltid från semestern 2000. Har under alla dom här åren jobbat heltid och oftast mer än så.

Jag har vidareutbildat mej i både blodanalys, örtmedicin och öronakupunktur. Utbildningar i både Kina, Norge, Polen, Spanien och givetvis Sverige. 

Väl mött / Anneli